2024. május 17. - Paszkál

Janics és Kovács már a válogatottnál

Az eddig Szegeden készülő női kajakosok - köztük Kovács Katalin és Janics Natasa - kedd délelőtt elutaztak Szolnokra, a szakág központi edzőtáborába, de hogy ott is maradnak-e, azt egyelőre nem tudni.
2009. május 26. kedd 13:04 - HírExtra
Schmidt Gábor, a szövetség főtitkára az MTI-nek azt mondta: Storcz Botond szövetségi kapitány hétfő este kapott egy sms-t a Kovács edzéseit irányító Csipes Ferenctől, mely szerint kedd délelőtt ott lesznek a szolnoki bázison.

"Többet egyelőre én sem tudok, a kapitány ott van Szolnokon, lehet, hogy éppen most egyeztetnek az érdekelt felekkel. Bízom benne, hogy mindenki ott is marad, és nyugodtan folytatódik a felkészülés" - fogalmazott Schmidt.

Storcz a szolnoki telepet jelölte ki a jövő hétvégi, szegedi Világkupa felkészülési helyszínéül a női kajakosok számára, a központi edzőtáborozás hétfőn kezdődött. Csipes Ferenc tanítványai (többek között Kovács és Kozák Danuta), és a Kovács László edzette Janics Natasa azonban akkor még nem jelent meg, mondván, ők inkább Szegeden akarnak felkészülni.

A kapitány viszont ragaszkodik ahhoz, hogy a versenyzők együtt készüljenek, már csak azért is, mert K-4 500 m-en egyelőre öten (a Fábiánné Rozsnyói Katalin csoportjához tartozó Benedek Dalma és Paksy Tímea, valamint Kozák, Kovács és Janics) esélyesek a csapatba kerülésre. Ennek az egységnek a felkészítését Storcz döntése nyomán Fábiánné - az utóbbi trió volt edzője - felügyeli majd. A kapitány hétfőn ultimátumot adott a "szegedieknek", hogy ha nem csatlakoznak, kizárják magukat a válogatott keretből.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását