2024. május 19. - Ivó, Milán

Kórházban a színésznő! Mi történt a dívával?

Az egyik Los Angeles-i kórházba vitték Elizabeth Taylort - jelentette be szóvivője szombaton. A 77 éves színésznő sajtósa szerint csak "rutinvizsgálatról van szó és Taylor jól van."
2009. május 24. vasárnap 17:42 - HírExtra
A szóvivő szerint a színésznőnek még arra is van ideje, hogy a népszerű csevegőoldalt, a Twittert is használja, ezen keresztül üzeneteket küld rajongóinak. Azt azonban nem közölték, hogy melyik kórházban van és pontosan mi a baja. Azt sem árulta el a szóvivő, hogy mikor engedik ki a sztárt.
Liz Taylor

Elizabeth Taylor tavaly is eltöltött néhány hetet az egyik Los Angeles-i kórházban, de akkor sem árulták el, hogy miért került oda. Sajtósa akkor is cáfolta, hogy a színésznő súlyos beteg lenne.

Annyi bizonyos, hogy Taylor évek óta tolószékben ül, és több betegséggel küzdött az elmúlt években. 1995-ben csípőprotézist kapott, 1997-ben pedig tumort távolítottak el agyából. 2006-ban a CNN hírtelevíziónak adott interjújában cáfolta, hogy Alzheimer-kórja lenne.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását