2024. április 26. - Ervin

Szüzességét árulta a lány - megvették

Idáig süllyedt a világ: szüzességét árulta egy román tini az interneten. Két hét alatt elkelt.
2009. május 21. csütörtök 10:45 - HírExtra
Alina, a román tinilány tanulmányai folytatásához szeretett volna némi pénzt szerezni. A munka minden bizonnyal büdös volt neki, így nem fagyizóba ment dolgozni, vagy takarítani a vidámparkba, hanem testét bocsátotta áruba.

Az internet előnyeit hamar felismerte, így ott et közzé hirdetést. Ebben szüzessége elvételére lehetett licitálni. A visszataszító árverés 90 fontról indult. Két hét alatt gyorsan felment az ázsiója az erkölcsöt hamar elfelejtő lánynak.

Néhány nap alatt 4400 font volt a csúcsajánlat, majd a legvégén egy 10 ezer eurós összeg lett a nyerő. Ezt egy olasz középkorú fickó tette meg. Alina, kapva kapot az alkalmon és máris felült a repülőre, amit a 45 éves kedves lelkű olasz fizetett neki. Velencében jött létre a találka.

A kellően romantikus történet csúcspontja is itt játszódott le. Egy ötcsillagos luxushotelbe vitte Alinát az öreg, igaz előtte némi bemelegítő városnézés és egy szopogatni való csokika is belefért.

Ahogy Alina elmondta, nem csalódott nagyot, mert a férfi széles mosollyal várta. Nos, igen valakinek már ez is elég. A nyilvánvalóan rendkívül egyszerű lány elárulta nagyon izgult. „Először csókolóztunk, utána levetkőztettük egymást, és megtörtént az aktus. Tetszett nekem a férfi, úgyhogy nagyon élveztem a dolgot, annak ellenére, hogy eléggé fájdalmas volt a szüzesség elvesztése. Remélem, hogy találkozunk még, és akkor már nem kérek tőle pénzt.”
Forrás: Borsonline/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását