2024. április 27. - Zita

Te jó ég! Szabó Győző egy férfiba szerelmes!

Intim fejlövés címmel forgattak nemrég alacsony költségvetésű filmet egy kényes témáról. Lessük hát meg, hogy Szabó Győző hogyan adja elő a kényszerbuzit!
2009. május 20. szerda 15:59 - HírExtra
Képzeljük el a szituációt, hogy életünk szerelme közvetlenül az esküvő előtt bejelenti nekünk, hogy nagyon restelli a dolgot, de ő bizony még a megismerkedésünk előtt férfi volt, csak átoperáltatta magát. Az Intim fejlövés című film négy témájának egyike ezt a történetet dolgozza fel meglepő alapossággal és mélységgel, amihez mellesleg a kritikusok szerint remek színészi teljesítmény is párosul Szabó Győzőtől (a filmben Gábor). Pedig belegondolni is nehéz a szituba, nem hogy hitelesen eljátszani…

– Meglehetősen extrém feladatot kaptam a rendezőtől, hiszen a hétköznapi életben nem találkoztam még ilyen sokkoló történettel – mesélt a nehéz feladatról az ország egyik legfelkapottabb színésze. – Bár vannak meleg és transzvesztita ismerőseim, még tőlük sem hallottam hasonlót – tette hozzá Győző, aki azonban a végeredményt tekintve egész jól megbirkózott a soha nem látott színészi feladattal.

Szabó alakítását a rendkívül alacsony költségvetéssel, mindössze hét millió forinttal dolgozó Szajki Péter rendező is kiemelte.

– Győzőnek az első próba alkalmával sikerült olyannyira beleélnie magát a szerepbe, hogy az került bele a filmbe. Nagyon gyorsan és profi módon dolgozik –áradozott az eddig szinte csak macsószerepekben feltűnő Győzőről az alkotó.

Persze Várkonyi Eszternek (a filmben Éva) sem volt egyszerű dolga, ennek ellenére ő is roppant módon élvezte a forgatás minden percét, s neki is sikerült beleélnie magát a férfiből lett nő szerepébe.

– Szerintem minden kapcsolatban vannak titkok, amelyek egyszer kiderülnek, még ha nem is ennyire szélsőségesek. Bennem két érzés dolgozott az intim jelenet közben, attól függetlenül, hogy milyen nemű vagyok: a ragaszkodás és a félelem, hogy elveszítem a szerelmemet – vallotta be Eszter.

Ezek után persze nem meglepő, hogy a közönség már epedve várja a 40. Magyar Filmszemlén a közönségtől és a szakmától is rakatnyi elismerést kapott alkotást, mely június 3-ától lesz látható a magyar mozikban.

Tessék hát elmenni, és megtekinteni, hogy miként alakul Gábor és Éva, illetve még másik három cseppet sem klasszikus férfi-nő páros soha nem látott szerelmi kálváriája!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását