2024. május 22. - Júlia, Rita

Járókelő üldözte a brutális rablót

Egy járókelő vette üldözőbe azt a férfit, aki a földre rántva fosztotta ki áldozatát Székesfehérváron - értesült a HavariaPress.
2009. május 13. szerda 10:56 - HírExtra
Kedden délután támadt rá egy nőre a rabló a fehérvári Kertalja utcában: az áldozatot hátulról a földre rántotta, majd kezéből a táskát kitépve, elmenekült. A megtámadott nő esés közben beverte a fejét egy ott parkoló autóban, de képes volt támadója nyomába eredni.

Segélykiáltásaira figyelt fel egy járókelő, aki aztán üldözőbe vette a támadót, aki futás közben eldobta a rabolt táskát, majd az abból kivett készpénzt is üldözője kezébe nyomta, mikor az utolérte. A tovább menekülő támadót a járókelő autójába pattanva követte tovább, miközben a rendőrséget folyamatosan tájékoztatta telefonon arról, merre szalad a rabló.

A járőrök végül az Ősz utcában bekerítették a menekülőt, s elfogták. A 26 éves pátkai férfit előállították, majd őrizetbe vették. A törvénnyel már nem először összeütközésbe került férfival szemben rablás miatt indítottak eljárást. A támadás során megsebesült nőt kórházba szállították, sérülései könnyűek.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ztboy
2009. május 13. 11:33
Pátkai?
Többszörösen büntetett?
Nőre támadó?
Ráadásul hátulról?

Lehet tippelni a származására.....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását