2024. április 26. - Ervin

A szexi fotók ellenére királynő maradhat

Túl sokat mutató fotói, és az azonos neműek házassága elleni megnyilvánulásai ellenére is megtarthatja koronáját Carrie Prejean kaliforniai szépségkirálynő - jelentette be Donald Trump milliárdos üzletember, a Miss USA szépségversenyek jogbirtokosa New Yorkban.
2009. május 13. szerda 11:41 - HírExtra
A 21 éves modellről nemrégiben olyan felvételek kerültek elő, amelyeken csak alsóneműt visel, azonban még ennél is nagyobb feltűnést keltett melegházasság-ellenes hadjáratával. A szőkeség koronája az esetleges szerződésszegések miatt forgott veszélyben pár napig.

Donald Trump ellentmondásos és nehéz kérdésnek nevezte a Prejean által a Miss USA választáson mondottakat, miszerint ő nem támogatja az azonos neműek házasságkötését, és szerinte a házasságnak egy nő és egy férfi között kell köttetnie. Az aktfotókról szólva Trump elmondta: alapos vizsgálat után "elfogadhatónak" találták a felvételeket. "Mégis csak a 21. században élünk" - ismételte többször a szépségkirálynő védelmében az ingatlanmogul.

Carrie Prejean a sajtó munkatársai előtt hangsúlyozta, hogy az interneten felbukkant képek öt évvel ezelőtt készültek, és akkoriban akart betörni a modellvilágba. Állítása szerint azóta nem állta ruhátlanul a kamerák elé.

A Miss USA verseny szabályai szerint nem engedélyezettek a professzionális aktfelvételek, így a kaliforniai királynő fejéről akár le is kerülhetett volna a korona. Prejean könnyek közt köszönte meg a támogatást a rendezőknek és a verseny szervezőinek, de hálát adott Istennek is, amiért erőt adott neki ahhoz, hogy címének fenyegető elvesztése ellenére kiálljon erkölcsi meggyőződése mellett.

"A szólásszabadsághoz való jogomat gyakoroltam, és ezért megbüntettek" - mondta a modell, aki több olyan eseményen is megjelent, amelyet az azonos neműek házasságát ellenző csoportok hirdettek meg. "Úgy gondolom, senkit sem lenne szabad elhallgattatni, aki a szívéből szól" - tette hozzá azt is megjegyezve, hogy mindenkinek megbocsátott, aki melegházasság-ellenes véleménye miatt támadta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását