2024. június 14. - Vazul

Kálmán állítja, törvényesen járt el a Hankook-ügyben

Kálmán András, Dunaújváros szocialista polgármestere szerint törvényesen, eredményesen és tisztességesen járt el a Hankook beruházás ügyében. Erről az MSZP országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón beszélt.
2009. május 11. hétfő 14:20 - HírExtra
Kálmán András azt mondta, hogy a Hankook beruházás megvalósításához szükséges területet a Pentele Kft. vonatta ki a mezőgazdasági művelés alól, és kifizette az azzal kapcsolatos költségeket. Hozzátette: amikor a város 300 millió forintos káráról beszélnek elfelejtik azokat az összegeket számolni, amelyek az iparterületté való átalakításhoz kellettek, ezt szakértők kétmilliárd forintra becsülték.

A Magyar Nemzet április 28-án írt arról, hogy egy frissen alakult cég, a Pentele Kft. részben az önkormányzattól, részben gazdálkodóktól négyzetméterenként 800-900 forintért vette meg azt a dunaújvárosi földterületet, amelyet a művelés alóli kivonás után négyzetméterenként 3100 forintért adott el a Hankook gumigyártó cégnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását