2024. április 28. - Valéria

Iniesta lemarad a BL-döntőről?

Megsérült, s elképzelhető, hogy a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-döntőben sem léphet pályára Anders Iniesta, az FC Barcelona labdarúgócsapatának kiválósága.
2009. május 11. hétfő 11:25 - HírExtra
A spanyol válogatott középpályásnak vasárnap, a Villarreal elleni bajnoki találkozón szakadt el egy izom a jobb combjában. Az elsődleges vizsgálatok alapján az biztosra vehető, hogy a Király Kupa szerdai fináléjában a katalán együttes nem számíthat játékosára, de az is kérdéses, hogy a május 27-i BL-döntőn bevethető állapotban lesz-e.

Iniesta kiesése komoly érvágás a Barcelona számára, mely a Chelsea elleni BL-elődöntőből éppen az ő 93. percben lőtt góljával lépett tovább a múlt szerdai, londoni összecsapáson.

A Király Kupáról döntő szerda esti meccsen rajta kívül a szintén alapember Eric Abidalt sem küldheti pályára Josep Guardiola edző, miután a védőt kiállították a Villarreal ellen, s a spanyol szabályok szerint az eltiltás mindig a következő tétmérkőzésre vonatkozik. A két veszteség mellett ráadásul a meccs 3-3-ra végződött, így egyelőre elmaradt a bajnokavatás.

Abidal talán az elmúlt hét egyetlen barcelonai vesztese, hiszen a francia válogatott futballistát a Chelsea ellen is kiállították, azaz a Bajnokok Ligája római fináléjában sem játszhat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását