2024. április 24. - György

Barátok közt: Magdika megcsalja Vili bácsit?

Magdi anyus szerelmes lesz, és nem Vili bácsiba. Úgy néz ki, hogy fel fog bukkanni egy rég nem látott ismerős, aki majd megbolygatja a Mátyás király teret.
2009. április 22. szerda 14:59 - HírExtra
Újabb kalandok várhatóak a Barátok közt szereplőinek életében, ugyanis feltűnik Magdika életében egy régen látott férfi ismerős, akivel elképzelhető, hogy ismét szerelembe fog esni. Vajon tönkremegy Magdika és Vili negyven éve tartó házassága?

Életükben már nem egyszer megtörtént, hogy kisebb-nagyobb zökkenőkön át kellett verekedniük magukat, de eddig még csak arra volt példa, hogy Vili bácsi kacsingatott jobbra-balra.

- Ennyi év után is történhet bármi egy házasságban. Hiába ismerjük nagyon jól Magdi anyus jellemét, előfordulhat, hogy egyik napról a másikra megváltozik minden. – mesélte Fodor Zsóka a Bors című napilapnak.

- Minden asszony életében jöhet egy olyan pillanat, aminek nem tud ellenállni. Megrohannak azok a régi emlékek, amik talán nem múltak még el. – tette hozzá a színésznő.

Azt is elárulta a napilapnak, hogy ehhez hasonló kaland már az ő életében is történt. Hogy is volt ez pontosan?

- Volt egy nagyon jóképű férfi, aki még fiatal koromban udvarolt nekem. Pest legszebb fiúja volt, nála szebbet azóta sem láttam. Szakításunk után tízre évre ismét találkoztunk, s akkor újra fellángoltak az érzelmek. Édesanyám tiltakozott ez ellen, de én nem törődtem vele, egy időre megint összejöttünk. Évekkel később ismét találkoztunk, és akkor újra egymás karjaiban kötöttünk ki. – mesélte nagy szerelméről Fodor Zsóka.

Ebből is láthatjuk, hogy van ilyen szerelem az ember életében, aminek nem tud ellenállni. Biztos, hogy sok ember gondolja ezt most ugyanígy, lehet, hogy Magdika életében is visszatér egy ilyen partner?

A színésznő még elmesélte, hogy nagyon izgalmasak számára ezek a jelenetek, és hihetetlenül élvezi a forgatásokat. Azt természetesen nem árulta el, hogy mi lesz a románc vége.

Az biztos, hogy hamarosan a színésznő eltávozik a sorozatból egy hosszabb időre, elképzelhető, hogy így akarják majd kiírni a sorozatból Magdi anyust.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását