2024. május 4. - Mónika, Flórián

Már megvannak 2010-re a divízió I-es ellenfelek

Nem hivatalos számítások alapján Szlovénia, Nagy-Britannia, Lengyelország, Horvátország és a Koreai Köztársaság lehet a magyar jégkorong-válogatott ellenfele a jövő évi divízió I-es világbajnokságon; a magyar szövetség nem pályázik a házigazda szerepre.
2009. május 3. vasárnap 23:34 - HírExtra
Palla Antal, a magyar együttes technikai igazgatója az MTI-nek elmondta: az ő számítása szerint lesz ez a felsorolt öt csapat az ellenfél, ugyanakkor Kovács Zoltán, a magyar szövetség főtitkára jelezte: nem pályáznak rendezőnek.

A lengyelek idén voltak házigazdák, így jövőre nem lehetnek, a britek nem szoktak otthont adni vb-nek, ezek alapján annak a legnagyobb a valószínűsége, hogy a szlovénok 2007 után ismét próbálkoznak. Két éve a szlovénok Ljubljanában éppen a magyarok előtt szerezték meg a feljutást jelentő első helyet, ám tavaly kiestek, idén pedig nem sikerült visszajutniuk az elitbe.

A másik, 2010-es divízió I-es csoportban a svájci vb jobbik kiesője, Ausztria vagy Dánia, valamint Ukrajna, Japán, Litvánia, Hollandia és Szerbia a résztvevő.
A két divízió I-es csoport győztese vehet részt a 2011-es szlovákiai (Pozsony és Kassa) "nagy" vb-n.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását