2024. május 23. - Dezső

Megszökött a vádlott az ítélethírdetés után

Az ítélethirdetését követően megszökött egy öt év börtönre ítélt vádlott a Szegedi Városi Bíróságról; a férfi a tárgyalóterem első emeleti ablakán keresztül menekült - erősítette meg az MTI információját Cseh Attila, a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese hétfőn.
2009. április 27. hétfő 17:52 - HírExtra
A bírósági szóvivő a múlt szerdán történt esettel kapcsolatban közölte, az első fokon eljáró bíróság a vádlottat hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés és jövedéki orgazdaság miatt - mint különös visszaesőt - öt év börtönre, és ötmillió forint pénzmellékbüntetésre ítélte.

Tájékoztatása szerint a férfi az ítélet kihirdetésekor és indokolásakor jelen volt. A bíróság döntött a vádlott előzetes letartóztatásáról is. Amint a férfi ezt meghallotta, illetve látta, hogy egy rendőr hozzá indul, a földszinten lévő tárgyalóterem - korábbi szellőztetés miatt résnyire nyitva hagyott - ablakát feltépte, kiugrott az utcára, majd elmenekült. A jelen lévő rendőrök megpróbálták őt elfogni, de ez nem sikerült. A bíróság biztonsági őre azonban látta, hogy a vádlott egy gépkocsiba ugrik be, mely nagy sebességgel elhajt. A jármű rendszámát jelezte a rendőröknek.

Az eljáró bíró haladéktalanul elfogatóparancsot bocsátott ki, illetve döntött a nemzetközi és európai elfogatóparancsról is. A vádlott keresése azóta is nagy erőkkel folyik - tudatta Cseh Attila.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Baradlay
2009. április 27. 18:06
:))))) Ez a draga hazank!!!!Milyen orszag ez???
Buzi magyar rendorok csak szemet tudnak lovoldozni
okt.23.-an! Utalom a bunozoket,de most neki drukkolok!Impotencia ala magyarorszag!!!!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását