2024. május 4. - Mónika, Flórián

Tízéves kislány moshatja le a világsztárt

Méltó ellenfélre akadt Nagy-Britannia ügyeletes világsztárja, az egyik brit televízió tehetségkutató versenyén hatalmas feltűnést keltő, 48 éves Susan Boyle - mégpedig egy máris "angyali hangúnak" minősített tízéves kislány személyében.
2009. április 25. szombat 18:34 - HírExtra
Susan Boyle-t két hete senki nem ismerte saját faluján kívül; ma tízmilliókat tudhat rajongótáborában, köztük Hollywood legcsillogóbb sztárjait.

A munkanélküli skót háziasszonyon mindenki csak nevetett - beleértve a zsűrit is -, amikor rendezetlen, őszes hajával, szegényes utcai öltözetben kisétált az ITV kereskedelmi tévécsatorna Britain's Got Talent című showműsorának színpadára, és bejelentette, hogy híres szeretne lenni.

Egy perc múlva már nem nevetett senki. A közönség őrjöngve ünnepelt, a zsűri tagjai pedig a szó legszorosabb értelmében tátott szájjal hallgatták, amint Susan Boyle a nemzetközi showbiz legnagyobb világsztárjait megszégyenítő hangon adott elő egy dalt a Nyomorultak című musicalből.

Piers Morgan, a zsűri egyik tagja - miután magához tért a döbbenetből - kijelentette: az előadás a harmadik évadjában járó műsorsorozat eddigi legnagyobb meglepetése volt.
Susan Boyle kívánsága teljesült, sőt túlteljesült: ma már nemhogy híres, de egyenesen világszenzáció, nevétől - és előadásától - hangosak a vezető amerikai tévétársaságok hírműsorai is, a színpadon töltött öt percének felvételét pedig már több mint százmillióan látták a különböző internetes videoportálokon.

A brit sajtó - és a fogadóipar - eddig eldöntött tényként kezelte, hogy Susan Boyle már meg is nyerte a tehetségkutató műsort.

Most azonban előkerült Hollie Steel, egy orvos házaspár tízéves kislánya, akit a Britain's Got Talent szombat este műsorra kerülő fordulójában láthat majd a közönség.

A brit sajtóban már előzetesen nyilvánosságra hozott részletek szerint Hollie a My Fair Lady egyik jelenetét adja elő a válogatáson készült felvételen. A fellépés táncbetéttel kezdődik, amely a zsűri nem túl kíméletes modoráról ismert vezetőjét, Simon Cowell producert nem nagyon hatja meg. A híradások szerint Cowell keze már az előadást megszakító csengő gombján volt, amikor Hollie elkezdett énekelni - és ebben a pillanatban megismétlődött a két héttel ezelőtti szenzáció, a döbbenten hallgató zsűrivel és az őrjöngve ünnepelő közönséggel.

Az egyik döntnök, Kelly Brook színésznő egyszerűen sírva fakadt, kolléganője, Amanda Holden együtt énekelt a kislánnyal, Piers Morgan pedig az előadás után kijelentette: sok gyermek fellépett már a műsor eddigi történetében, de egyikük sem közelítette meg Hollie énektehetségét.

Susan Boyle-nak így most kihívója akadt. Szakértők szerint a Manchester közelében élő Hollie az egyetlen induló, aki reálisan veszélyeztetheti csaknem négy évtizeddel idősebb riválisának esélyeit a 100 ezer fontos fődíjjal - és biztos lemezszerződésekkel - járó győzelemre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását