2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Óriási botrány! Prosti a fiatal baloldal titkára?! (18+)

Az gáz, amikor egy politikusról derül ki, hogy félrelépős típus. Az ifjú baloldali szervezet titkára mellékesként pénzért elégítette ki férfiak „összes fantáziáját”.
2009. április 22. szerda 15:59 - HírExtra
Krassó-Szörény megye Nádorhegy nevű kisvárosa semmiben nem különbözik a többitől. Van kocsma, vegyesbolt, templom, iskola, meg persze prostituáltak is akadnak, ami még csak nem is bánáti specialitás. Az ügy pikantériája (ha még ezt lehet egyáltalán fokozni), hogy az egyik, állítólag testét pénzért áruló leányzó a szociáldemokraták ifjúsági szervezetének titkára, Lavinia Samuila.

A szexbotrányokat a politikusok nem feltétlenül szokták – politikai értelemben – túlélni, vagy legalábbis fingatós csaták várnak az emberre, ha közszereplőként ilyenbe keveredik (leszámítva a bulvárlapok „sztrájait”). Jakab Istvánból valószínűleg az életben nem lesz agrárminiszter, Deutsch Tamást pedig inkább az EU-ba exportálja a Fidesz, míg Bill Clinton a Lewinsky-ügy után csak azért nem lett megbuktatva, mert már amúgy is csak kevesebb mint egy éve volt hátra.

Persze most más a helyzet. Samuila kisasszony ugyanis perrel fenyegetőzik, s egyelőre még nem világos, hogy mi történik az ügyben. Nem tudjuk, hogy a képekkel visszaéltek-e, vagy ő maga töltötte fel őket a honlapjára, propagálandó liberális életvitelét. Egy biztos: a képek valódiságát maga az érintett ismerte el.

A helyzetet súlyosbítja az a körülmény, hogy egy Samuila kisasszonynak tulajdonított videó is kering az interneten. A nem apácazárdába való kisfilmet ezen a linken megtekintheti az olvasó is, de csak akkor, ha elmúlt 18 éves, s nem ijed meg pár másodperc hardcore pornótól.

A lány máris elmondhatja magáról, hogy az internetes közösségben befutott – még ha politikusként annyira nem is. Hogy a kettő, jelesül ez a fajta internetes, illetve a politikai karrier mennyire zárja ki egymást, az egyelőre nem tudjuk, de kíváncsiak várjuk. A fejleményekről természetesen tudósítunk.
Forrás: HírExtra/politicienii.ro
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását