2024. június 11. - Barnabás

Marad a különadó

A magánszemélyek különadóját 2010. december 31-ig megtartaná a Bajnai-kormány - derül ki az MTI birtokába került, a kormány által vasárnap elfogadott válságkezelő csomagból.
2009. április 19. vasárnap 16:40 - HírExtra
Jövőre 5 százalékponttal csökkenne a munkáltatói járulék - a teljes jövedelemre. Megszűnne a tételes eho, illetve megtörténne az "összbruttósítás": az adóalapot a bruttó bér plusz járulékok tennék ki. Csökkennének 2010-ben az szja-kulcsok: 15-17, illetve 33-35 százalékra, az alsó sávhatár pedig 4-5 millió forint lenne. Jövőre az "adóparadicsomba menekített jövedelmet és vagyont" bevonnák az adóalapba. 2010-ben vezetnék be az általános értékalapú ingatlandót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

laczipista
2009. április 19. 18:23
Valamit nemértek vagy netudok számolni??? nemtgudom.Tisztelt Szanyi úr, hogyan lehet s szegényrétegen segíteni ha a 18% adót 19%-ra emelik,???? Mert aki eddig 80000-100000frt keresett bruttóba havonta annak a betyár életben nem lesz az évi keresete 3000000ffrt. Akárhogy számolom. Éredekes miért csinálják ezt?M? Miért etetik az embereket hülyeséggel. Miért nem csökkentik a Minisztere, Államtitkárol Képviselők fizetését felére. Miéet nem kell számlával igazolni a kapott juttatásokat???? Én nem kérnék számlát 1000frt-rol meglátnám milyen büntetést kapnák. Na ehezz kell pofa. Az oprszág bajba van miért az éhbérért dolgozóembereknek kell kihúzni a bajbol??? A felépitett Magyarországot elaDTTÁK MILYEN JOGON LIJÉ EZ AZ ORSZÁG NEM azoké akik eladtták.Hanem akiket munkatá borokban, börtö9nökbe gulágra vittek. Most nagy vigyorgó pofával eladják. mondja ez nem arcátlanság????Nemtudom miért kell egyáltalán ennek a ganá vezetésnek adót fizetni? Mikor az SZDSZ kimonta az ÁLLAM rossz gazda. Akkor ennek adót fizessünk?? Rajtam múllana mindenjit elszámoltatnák. B örtönbe a helyük miondegyik csavargónak. Lásd pénz.miniszter 50 miéllió frt áfát igényelt vissza ez határozza meg az adó hogy netud a szégyentől elbüjni, Ott va Gordon mit csinált?, háény embert tett tönre?? Ez a miniszterelnök Erről ennyit szégyeljék magukat
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását