2024. május 4. - Mónika, Flórián

Nem bírja tovább! Visszatér az RTL Klub sztárja - videóval!

Száznyolcvan fokos fordulatot vett az életem – vallotta be Ábel Anita, az RTL Klub műsorvezetője. Gyermeke születése után most azonban visszatér a képernyőre.
2009. április 14. kedd 18:49 - HírExtra
Szinte pontosan egy éve, a Csak csajokban láthattuk utoljára a képernyőn Ábel Anitát, és most újra elvállalta, hogy egy hétig vezeti a műsort. Anita élete nagyot fordult az elmúlt évben, hiszen megszületett kislánya, Anna Luca, aki már elmúlt hét hónapos.

– Nemrég néztem vissza azt a Vacsoracsata adást, amelyikben még nagy pocakkal ücsörögtem – mesélte Anita. – Akkor még nem tudtam mit kezdeni az érzéssel, hogy anya leszek, de amint megszületett a kislányom, száznyolcvan fokos fordulatot vettem. Azt is mondhatnám, hogy végre felnőttem, és teljes az életem – mondta az annak idején a Szomszédok című nagy sikerű teleregényből megismert színész- műsorvezető az RTL Klubnak.

De hogyan fogja összeegyeztetni Anita a munkát Anna Luciával?

– Már a kórházban elhatároztam, hogy nem görcsölök rá semmire – nyilatkozta a most csak átmenetileg, kísérleti jelleggel visszatérő műsorvezető. – Hiszen ha én nyugodt vagyok, és ezt érzi rajtam a kisbabám is, akkor ő is átveszi ezt a hozzáállást. Az idegeskedést inkább azokra a pillanatokra tartogatom, vagyis akkor rendezem le magamban, amikor nem vagyok egy légtérben a kicsivel – indokolta felvett nyugodtságát Ábel.

Ez azonban még mind semmi!

A műsorvezető ugyanis ma már nem érti, hogyan tudott eddig kislánya nélkül létezni!

S olybá tűnik, ezt mi sem fogjuk tudni neki elmesélni.

Az azonban biztos, hogy Anita boldogan igazodik a gyerek ritmusához, és nagyon örül annak, hogy itt a jó idő, végre lekerül az anorák és a rengeteg rétegnyi ruha Anna Lucáról.

Mi is örülünk, hogy mindezt megosztotta velünk…

Hogy micsoda? Ön már nem emlékszik a Szomszédok című egészen elképesztő, 331 részes teleregényre, és Ábel Anitára sem? Vagy csak szívesen újra nézné Julcsit a kilencvenes évek magyar televíziózását meghatározó sorozatában? Íme a szappanopera utolós részének fináléja '99 decemberéből!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását