2024. április 27. - Zita

Fának ütközött a menekülő csempész

Fának ütközött autójával egy rendőrök elől menekülő csempész Tiszakóród és Szatmárcseke között; az ötmillió forint értékű cigarettát szállító férfi nem sérült meg - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.
2009. április 8. szerda 16:22 - HírExtra
A feltűnően lassan haladó és jól megpakolt gépkocsira kedden egy szabadnapos kölcsei határrendész figyelt fel Tiszakóródon, az autót egy általa jövedéki bűncselekmény miatt ismert sofőr vezette - mondta Fülöp Gergely.

Hozzátette: az éber határrendész szólt a közelben lakó, szintén szabadnapos kollégájának és autóval követni kezdték a kocsit, miközben értesítették a rendőrségi ügyeletet. Az autót a szatmárcsekei útelágazásnál érték utol, s miután megállt a kocsi, a határrendészek szolgálatba helyezték magukat. Jelvényüket felmutatva, igazoltatni akarták a sofőrt.

A felszólításra a férfi gázt adott, menekülni próbált, de annyira félrerántotta kocsija kormányát, hogy az árokban egy fának ütközve állt meg.

Az autóban talált 9.949 doboz cigarettát lefoglalták. A szóvivő beszámolt arról is, kedden két magára hagyott gépkocsiban szintén csempészcigarettát találtak a kölcsei határrendészeti kirendeltség és a fehérgyarmati rendőrkapitányság munkatársai. Az egyik járműben 5,3, míg a másikban 4,2 millió forint értékű dohányáru volt. A kocsik tulajdonosait keresik - közölte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását