2024. április 27. - Zita

Szexi és izgató fehérneműk! Mit visel Dukai Regina?

Tanga vagy francia? Ki mire esküszik, és melyik végzett az első helyen? Mit visel Dukai Regina, vagy Zimány Linda? Minden kiderül!
2009. április 3. péntek 11:59 - HírExtra
A nők egyik legkedveltebb ruhadarabja mi más is lehetne, mint a bugyi, és tény, hogy nemcsak a saját szórakoztatásukra viselik. Manapság csak a kreativitás szabhat ennek határt, hiszen annyiféle fazonban, színben lehet kapni, hogy mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet.

Készült egy rövid kis felmérés is, hogy manapság melyik a legdivatosabb bugyi, amit a nők előszeretettel hordanak. Mi más is végezhetne az első helyen, mint a tanga. Szép, és szexi is egyben. Nem mindenki találja kényelmesnek, azok a nők általában nem is viselik előszeretettel, pedig ez a legszexibb alsónemű, amit nő viselhet. Kapható mindenféle színben, mintában, van masnis és pöttyös is. Nagyon fontos, hogy ezt a férfiak is előnyben részesítik.

Második helyen, meglepő, de a randibugyi végzett, azaz alul lyukas fajta. Ez már biztos, hogy nem a kényelem miatt kerül a ruha alá, hanem a kalandok miatt, hiszen ezt még le sem kell venni.

A harmadik helyet a hagyományos fazon tudhatja a magáénak. A nők fele ilyen bugyikban rohangál, hiszen nem mindenki szereti a feltűnősködést, s ilyenkor inkább a visszafogottabb fehérnemű mellett dönt. Azért, ha lehet, ne legyen se túl nagy, se túl ódivatú. Ezeknél is meg lehet találni az arany középutat, a csinos, fiatalos darabokat, amiktől a fiúk sem fognak a világvégére rohanni.

Szomorú, de lecsúszott a dobogóról a franciabugyi, sokak kedvence, hiszen ez a csipkés ruhadarab igazán izgató tud lenni a forró pillanatokban. Meglepő, hogy mégsem annyira közkedvelt.

Ötödik helyen a forrónaci végzett, vagyis a sportosabb fazon. A nevében is benne van, leginkább a sportosabb lányok kedvelik, de estére is nagyon praktikus, hiszen aludni nagyon jól lehet benne.

Az utolsó helyet nem más, mint a tundrabugyi vihette haza, talán végre elmondható, hogy ez teljesen kiment a divatból. Ilyet már tényleg csak az vesz fel, akinek van mit takargatnia, vagy nagyon konzervatív.

Ezzel a sorrenddel Jagasics V. Csonka Hedvig, fehérneműtervező is egyet ért.

- Tangát nemcsak a tökéletes testtel rendelkező hölgyek húznak magukra, hanem mindenki. Legtrendibb fazon ebből a braziltanga, az, aminek hátulján csak egy vékony csík fut.

A napilap megkérdezett pár híresebb hölgyet is, hogy mi az véleményük erről és, hogy ők mit részesítenek előnyben. Zimány Linda modell a tangát kedveli, ő mindig ezt hord, és a merészebb darabokat sem veti meg.

- Nagyon szeretem a tangát, még akkor is, ha néha nem kényelmesek. Télen feketét, nyáron testszínűt hordok. A piros bugyikat viszont egyáltalán nem szeretem, fazonban, pedig a franciával lehetne kikergetni a világból. – nyilatkozta Zimány Linda. Színek terén kicsit sivár a modell-műsorvezető ízlése, és fazonok terén is unalmas.

Nem úgy, mint Dukai Regina, aki bugyik terén is szereti a változatosságot, bár ő neki is vannak kritériumai.

- Nálam az egyszínű, sima pamuttangák vagy franciabugyik a nyerők. Nem szeretem az agyondíszített darabokat, a masnis, láncos kreálmányokat. Alváshoz viszont szívesen felveszek mintás bugyikat: cseresznyéset, szívmintásat, de akár dinnyéset is. – árulta el Regina a napilapnak.

Most már tudjuk, hogy az énekesnőnek van dinnyés bugyija, amit előszeretettel visel alvás közben.

Ebből is látszik, hogy minden nőnek más és más az ízlése. Valaki erre, valaki arra esküszik, nem mindenki veti meg a masnis darabokat, míg mások előszeretettel viselik a nyitott alsókat.

Akárhogy is nézzük, bugyi ide vagy oda, az a legjobb mindenkinek, ha egy nő semmit sem visel a ruha alatt.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását