2024. április 20. - Tivadar

Ez meg kicsoda? Megvan a tinik új szexszimbóluma?

Kicsit ember, kicsit vámpír, nyálas, és jellegtelen, mégis lányok, és fiúk tömege rajong érte. Megvan az új bálvány!
2009. április 2. csütörtök 19:09 - Kővári Adrienn
Ki a tinik új bálványa? Ő nem más, mint Robert Pattinson. És, hogy ki ő?

A neve így csupaszon nem sok mindent mond, sőt, semmit sem. Ha hozzáteszem, hogy színész, akkor már derenghet valami, hiszen hátha láttuk őt a filmvásznon. Elárulom még, hogy sikerfilm, könyvadaptáció, vámpírok, összegyúrjuk ezeket a szavakat, és megkapjuk belőle Az alkonyatot.

Robert Pattinson ennek a jól sikerült filmnek a főszereplője, vámpír fiúja, akikért tini lányok, és fiúk – ki tudja miért – de egyaránt megőrülnek. Az angliai színész fiú még csak 22 éves, először a Harry Potter negyedik részében tűnt fel, mint Cedric Diggory, a kegyetlen halált halt fiú szerepében.



Ezután jött Az alkonyat, amiben egy gyönyörű vámpírt játszik. Ezen persze sokan tudnának vitatkozni, mert szegény srác a széptől nagyon messze van. Ha már egy férfit szépnek neveznek, az már önmagában ritka, de az biztos, hogy Robert Pattinson nem szép. Sikítozó tini lányok ide, vagy oda.

Amúgy sem szolgálhatunk nekik jó hírekkel, ugyanis a People magazinnak azt nyilatkozta, hogy most még nem szeretne barátnőt. Lehet, hogy meleg?

Élvezi a semmittevést, a bulikat, és egyéb összejöveteleket. Elmondása szerint jobban hasonlít vámpír karakterére, mint ahogy azt a tini lányok hiszik, szinte már hallani a fülsértő sikításokat. Őt is rengeteg lánnyal összehozzák, amióta felkapott sztár lett, de mindent tagad. Egyiket ismerni sem ismeri, másikkal csak barátok.

Mindezek ellenére a rajongók mégis csak örülhetnek, mert nem színésznőt szeretne maga mellett tudni Robert. – Nem szeretnék barátnőt ebből a közegből.

A könyvről

Az alkonyat eredetileg egy regény, mely Stephenie Meyer tollából bukkant elő. A könyv több mint 5,5 millió példányban fogyott. Közel húsz nyelvre fordították le, igazi kultuszt teremtett a fiatalok körében, még díjakkal is büszkélkedhet. A romantikus történet egy vámpír fiú, és egy ember lány történetét meséli el.



Miért lehet ennek ekkora sikere?

A vámpírok amennyire távol állnak az emberektől, s amennyire csak kitalált lények, olyannyira vonzóak is, főleg a lányok szemében. Misztikusak, és szépek, már-már tökéletesek, azt a picike részletet leszámítva, hogy kicsit halottak. Az alkonyat is egy romantikus történet, egy pici Rómeó és Júliás utánérzettel. Ha már tökéletes vámpír megtestesülésről akarunk beszélni, akkor Brad Pitt (Interjú a vámpírral), vagy Stuart Townsend (A kárhozottak királynője) inkább annak mondható, mint ez a Robert gyerek. A két felsorolt férfiról inkább elhitte az ember, hogy igazi vámpírok, mint az új sztárról. Ilyen a fiatal generáció ízlése, kicsit ferde.

Kevés olyan fiatal férfi van, aki elmondhatja magáról, hogy lassan szexszimbólummá válik. Huszonkét évesen – májusban tölti be a huszonhármat - Robert Pattinson ezt elmondhatja magáról. Lányok százezrei, hanem milliói várják, hogy végre a második rész is a filmvászonra kerüljön, és újra láthassák kedvenc vámpírjukat.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását