2024. május 16. - Mózes, Botond

Nem kellett a McMenü - reszelt csövűvel lőttek a kiszolgálóra

Még csak nem is a bohóc lehetetlenül csíkos zokniján, vagy a Happy Meal-ből kimaradt játékon pöccentek be a kedves vendégek.
2009. március 31. kedd 15:59 - Biga
Az ablak elé guruló hófehér Dodge női sofőrje, kettőkor szeretett volna rendelést feladni Salt Lake City egyik McDonald’s-ának autós kiszolgálójában, ám a korahajnali órában az étterem csak a reggeli menün szereplő tételekkel tud szolgálni.

A vendég többször is elismételte, hogy márpedig ő akkor is a déli és esti menük fogásaiból kíván fogyasztani, dühében még ablakot is váltott, ám amikor ott sem járt szerencsével, két férfi ugrott ki a termetes gépjárműből.

A kettő közül az egyik, szélsebesen egy reszelt csövű, töltött shotgun-t emelt ki a hátsó ülésről és egyszer vagy kétszer célzott lövést adott le a drive-though ablakára. Ezt követően, a két férfi a legnagyobb nyugalommal szállt vissza a kocsiba, majd a jogos felháborodás adta magabiztossággal hajtottak el dél felé.

A szemtanúk leírása szerint a sofőr egy fehérpólót viselő polinéz nő volt, hosszú hajú, a baseball sapka mögött lófarokba kötve. A lövöldözés közben senki sem sérült meg, a hatóságok egyenlőre azt sem tudják, hogy a Meki hány fős személyzettel dolgozott aznap éjszaka.

Forrás: HírExtra / The Salt Lake Tribune
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását