2023. január 30. - Martina, Gerda

Kegyetlenül bántalmazták, majd kirabolták a 90 éves férfit

Három fiatalkorú és egy gyermekkorú rabolt ki egy 90 éves férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szendrőládon; a támadókat elfogták - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t kedden.
2009. március 31. kedd 15:52 - HírExtra
Szendrőlád községből egy fiatal férfi jelentette a rendőrségnek, hogy egyedül élő 90 éves nagyapját lakásán bántalmazták, majd pénzét elvették.

A rendőrségi vizsgálat során kiderült: négy álarcos fiatal miután betörte az idős férfi házának ajtaját, pénzt követeltek áldozatuktól. Ágyában összekötözték, egy takarót fejére szorítva ütlegelni kezdték, értékek után kutattak és pár ezer forinttal távoztak - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A településen élők közfelháborodása miatt külön egység nyomozott az ügyben, ennek köszönhetően négy helybéli fiatal igen hamar a rendőrség látókörébe került, közülük ketten már korábban is követtek el csoportos rablást - közölte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását