2024. április 25. - Márk

Roberto Carlos negatív kampányt folytat

A Fenerbahce brazil védője is bekapcsolódott az elnökválasztási előkampányba, és kijelentette: Perez a jófiú, Calderon a rossz.
2009. március 28. szombat 17:00 - HírExtra
Úgy tűnik, Ramon Calderon személyében mégiscsak lesz kihívója a Real Madrid elnöki posztjáért induló Florentino Pereznek. A két ex-elnök csatájában Calderonnak kevés esélye van, ettől függetlenül kemény kampányra van kilátás. Az már biztos, hogy Roberto Carlos Perez pártját fogja majd, a brazil bekk már most kijelentette: a királyi gárda hanyatlását kizárólag Ramon Calderónnak és Predrag Mijatovicnak köszönhetik a szurkolók.

- Ha ők nem lennének, még mindig a Realban játszhatnék. Mijatovic azonban mindent tönkre akart tenni, amit Florentino Perez felépített. A Real nagyon nehéz időszakon van túl, pedig egyáltalán nem rosszabb csapat, mint a Manchester United, vagy a Barcelona. Perezzel ismét BL-t nyerhet a csapat, és újra a világ egyik legjobb együttesév válhat. Az új elnök legfontosabb feladata az lesz, hogy helyrehozza mindazt a rombolást, amit az elmúlt években a vezetők véghez vittek - jelentette ki Roberto Carlos.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását