2024. április 19. - Emma

Deutschnak elég a tizenhárom

Deutsch Tamás akkor lenne elégedett, ha a közelgő európai parlamenti választásokon pártja 13 mandátumot szerezne.
2009. március 19. csütörtök 06:40 - HírExtra
A Fidesz EP-listájának hatodik helyezettje sajtótájékoztatóján szerdán Békéscsabán arra is emlékeztetett, hogy a legutóbbi választásokon pártja 12 mandátumot szerzett. Már ennek az eredménynek a megismétlése is azt jelentené, hogy erősödött a Fidesz, hiszen a képviselői helyek száma a korábbi 24-ről 22-re csökkent - hívta fel a figyelmet.

Deutsch Tamás várakozásai szerint feltehetően június 7-én kerül sor a választásokra, amelyre "csendben, de szorgalmasan" készülnek.

A várható kampányról szólva elmondta, hogy abban komoly szerepet fognak játszani mind a 176 egyéni választókerület Fidesz-szervezetei, és az azokat irányító választókerületi elnökök is.

A jelölteknek az a célja, hogy minél több emberrel, választópolgárral, szekértővel találkozzanak, és közösen beszéljék meg az ország előtt álló feladatokat - emelte ki.
A Fidesz ehhez programot is készít, amelyet várhatóan május 9-én fognak elfogadni.

A program lényegéről szólva kiemelte: új irányt kívánnak az országnak adni, a célokat közösen akarják a polgárokkal meghatározni, hogy azután majd közösen tudjunk abba az irányba elindulni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását