2024. április 30. - Katalin, Kitti

Végre! Sváby András megalkotta élete főművét!

Sváby András nem pihen. A korábbi tévés műsorvezető az utóbbi időben rengeteg mindenbe fogott bele, de mára végre létrehozta azt, amire mindig is vágyott.
2009. május 11. hétfő 14:12 - HírExtra
Sváby András úgy érzi, elkészült élete fő művével. Elmondása szerint az elmúlt két évben látszattevékenységek (pl. egy erotikus televíziós vetélkedő) mögé bújva dolgozott azon, hogy létrehozzon egy internetes televíziót, amely beteg emberek gyógyulását segíti.

Sváby Videoklinika.hu néven olyan portált hozott létre, amellyel – számos elismert szaktekintély segítségével – az egészségügyben próbálja megvetni a lábát.

„Életem főművének tekintem az oldalt. Ilyen erőbedobással még semmit nem csináltam. Megpróbáltam használni a tudást, amit eddig megszereztem, így tévés szemmel nézek az internetre. A nekünk dolgozó embereket is könnyű volt meggyőznöm, hiszen ez nagyon új és jó dolog. Együtt dolgozunk többek között dr. Czeizel Endrével, Csernus doktorral és Gombos Edinával is, aki ugyan még nem írta alá a szerződését, de a Baba-Mama rovat vezetőjeként számítok rá” – avatta be egy bulvárlap olvasóit a részletekbe Sváby.

„Már két éve tudtam, hogy mivel akarok foglalkozni. Senkinek nem beszéltem róla, áltevékenységeket találtam ki, hogy ne tudhassák, mire készülök. Most pedig végre elindítottam az internetes tévét, amelyen a hírek, információk és tanácsok mellett élő, ingyenes online rendelésünk is van. Segíteni szeretnénk az embereken. Annyit akarunk csak elérni, hogy aki pénzt tett a portálba, az vissza is kapja” – mondta lelkesen az egykori tévés.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását