2024. május 7. - Gizella

Elképesztő! Gesztesi már három nővel harcol!

A bulvároldalak címlapján teregeti ki elcseszett házasságát, utána pedig hisztizik: "mérges Zsuzsa nénire.
2009. március 9. hétfő 11:15 - HírExtra
Nem is értjük. Ideje lesz bevezetni egy családi kódexet Gesztesinél (aki eredetileg ugye  „színész”, meg „művész” – bár manapság inkább bulvárférj, bulvárapa. A kódex oka pedig az, hogy teregetni csak a színésznek szabad, az édesanyjának már nem.

Azt persze józan ésszel még nem sikerült felfogni, hogy amúgy ha már Gesztesi pakolássza a szennyest, állitólag sok pénzért szerte szét a sajtóban, akkor az anyukának mé’ nem lehet. Mert nem kér érte pénzt? Mekkora lúzer.

„A színészhez közel álló forrásokból úgy értesültünk, hogy Gesztesi Károly nem beszél az édesanyjával. Zsuzsa néni és fia között voltak már konfliktusok, amikor Gesztesi mama nem tett lakatot a szájára, őszintén elmondta véleményét a fia kapcsolatairól. A színész érthetően nem volt túl boldog, hogy édesanyja elmondta : a Liptai – Gesztesi pár házassági válságát az okozta, hogy közös telken élnek fia második nejével” – írja Bors.

Kérdés, hogy ez mekkora újdonságot tud szolgáltatni a hűséges bulvárkultúra-rajongóknak. Kicsi fia ugyanis már teletöltötte az étert korábban a magánéletével, sőt, néhány napja az MTV reggeli műsorában azt is elismerte: nem is három, négy gyermeke van!

„Úgy tudjuk, az idős asszonyt komolyan megviseli, hogy Károly felé sem néz, és az érzelmi terhet még elviselhetetlenebbé teszi, hogy most különösen nagy szüksége lenne fiára. Zsuzsa néni ugyanis beteg, szívproblémákkal küszködik, rendszeresen jár az orvoshoz. Már az is nehéz próbatétel volt számára, hogy Gesztesi házasságáért kellett aggódnia, s most egyetlen fia azzal bünteti, hogy megszakította vele a kapcsolatot. Pedig Gesztesi Zsuzsát a jó szándék vezette, amikor már nem hallgatott tovább”.

A szívproblémákkal küzdő édesanyákat a legetikusabb magára hagyni. Amúgy is borzaszóan gusztusos lépés – ha már felnevelt valakit –, de különösen, ha szívbeteg. Zsuzsi néni (már tudjuk azt is, hogy hívják) persze a nevelésre fordíthatott volna több időt, ugyanis úgy fest, hogy a fia szocializációjából kimaradt pár fejezet. Például az, hogy „hogyan ne fárasszuk az olvasókat olyanokkal, ami nem is tartozik rájuk” című.

”– Tudok a fiam családi gondjairól, de sosem szóltam bele az életébe. Karcsinak az a legnagyobb problémája, hogy sosem akar bánatot okozni senkinek, talán ezért teremtett olyan furcsa helyzetet, hogy a volt és a jelenlegi asszonya egymáshoz közel él. Nagymamaként ez gyakran számomra is nehéz.
Hiába imádom az összes unokámat és a menyemet, ha ők nem mindig értik meg egymást. Kusza dolgok ezek – öntötte ki akkor a szívét Gesztesi mama a Borsnak.”

Szegény mama. Rossz lehet látni, hogy a gyerekének magánélete egy csődtömeg, amiről ráadásul egy ország tud.

”Az idős asszony, hogy kiegészítse nyugdíját, egy nyugdíjasklub tornaóráin zongorázik. Közeli ismerősei szerint mindig mosolygó, jóindulatú asszony, akinek az életet jelenti a családja, vérbeli nagymama, igazi tyúkanyó módjára gondoskodna szeretteiről.”

A zene feldob. Nagyon helyes.

„Érthető, hogy a család ismerősei egyre türelmetlenebbül kérdezik: mikor enyhül meg Gesztesi Károly szíve édesanyja iránt?”

Inkább tegyük fel máshogy a kérdést: mikor tanul meg Karesz viselkedni?
Forrás: HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nussi63
2009. március 10. 10:22
Neked 3, ilyen testel? Másnak meg egy se? :)))) Hol itt az igazság?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását