2024. május 2. - Zsigmond

Szeged is főhajtással búcsúzott

Több százan búcsúztatták el Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román válogatott meggyilkolt beállósát kedd délután Szegeden.Az emlékezők között megjelentek az MKB Veszprém legnagyobb hazai riválisa, a Pick Szeged játékosai, vezetői és szurkolói, több pol
2009. február 10. kedd 18:25 - Hírextra
Romániából számos tévétársaság és sok lap munkatársa érkezett Szegedre, több tucat újságíró várakozott a szegedi városi sportcsarnok előtti téren.A koporsót Veszprémből Bukarestbe szállító menet rendőri felvezetéssel érkezett a Tisza-parti városba, majd tovább hajtott Románia felé.

A sportcsarnok előtt - ahol vasárnap délutántól Marian Cozma gyászszalagos fotója előtt több százan gyújtottak mécsest és helyeztek el virágot - sok sportoló és sportvezető fejezte ki részvétét a játékos apjának, egyik leánytestvérének és barátnőjének.

Marian Cozma húga a szegedi játékosoktól megkapta a Pick nyolcas számú, Cozma feliratú mezét, melyet a csapat valamennyi tagja aláírt. A román beállós nyolcas számú mezben játszott Veszprémben.

A szegedi drukkerek egy R. I. P. Marian! - Requiescat in pacem, nyugodjék békében - feliratú transzparenst is készítettek a játékos emlékére.Marian Cozma temetése előreláthatólag szombaton lesz Bukarestben.

Az MKB Veszprém román válogatott beállósát, Marian Cozmát vasárnap hajnalban szúrták szíven a veszprémi Patrióta lokál előtt. A 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően életét vesztette. A klub másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérüléseket szenvedett az összetűzés során.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását