2024. május 7. - Gizella

Előzetes letartóztatásban a fegyveres férfi

A bíróság elrendelte annak az 51 éves kaposvári férfinak az előzetes letartóztatását, akinél lőfegyvert és lőszereket találtak - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.
2009. február 10. kedd 12:47 - Hírextra
A kaposvári rendőrkapitányság tájékoztatása szerint múlt pénteken egy férfi tett bejelentést arról, hogy édesapja, aki szemmel láthatóan ittas volt, aznap délután az utcán megmutatott neki egy pisztolyt, valamint két töltött tárat, és közölte, hogy elege van a családjából, meg az egész életből.

A bejelentő elmondta: édesapja nemrég munkanélkülivé vált, azóta sokat iszik és nagyon el van keseredve. Mindezek miatt ő félti édesanyját és nyolcéves öccsét, akik az apjával élnek.

A rendőrök ezt követően kihallgatták a férfi feleségét, aki arról számolt be, hogy a férje, amikor iszik, nagyon agresszív. Már többször bántalmazta őt, ezért félnek tőle.

A rendőrök a kommandósok segítségével aznap este rátörtek az 51 éves férfira, aki tagadta, hogy fegyver lenne nála, ám a házkutatás során előkerült egy éles kézi lőfegyver, valamint több mint száz lőszer. Ezt követően a férfi elmondta: a fegyvert még régebben a nevelőapjától vette.

A férfit lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását