2021. december 9. - Natália

Nagy erőkkel nyomoznak

Veszprém megye bűnügyi és közrendvédelmi állománya nagy erőkkel folytatja az adatgyűjtést, a nyomozást, s a közrend és közbiztonság fenntartására is nagy erőket mozgósítottak - mondta Bolcsik Zoltán dandártábornok, Veszprém megye rendőrfőkapitánya sajtótá
2009. február 8. vasárnap 20:25 - Hírextra
A főkapitány hangsúlyozta: vannak olyan szemtanúik, akik igen fontos adatokat közöltek a rendőrséggel, de a vallomásokat tartalmazó jegyzőkönyvek részleteiről egyelőre nem kívánt beszélni.

A tábornok a vasárnap hajnalban Veszprémben történtekkel kapcsolatban elmondta: két nagyobb társaság szórakozott vasárnap hajnalban a veszprémi Virág Benedek utcai Skorpió bárban (ezt a szórakozóhelyet a helyiek nevezik Patrióta bárnak is), s az emeleti teremben tartózkodók közül hárman-négyen "inzultusba kerültek" a földszinti és alagsori részben szórakozó veszprémi kézilabdásokkal.

A vitát és "kisebb csetepatét követően az utcán folytatódott az attak", amelynek következtében Marian Cozma, a veszprémi kézilabdacsapat és a román válogatott tagja életét vesztette - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását