2024. április 27. - Zita

Elképesztő! Bajort állandóan meglopják

Bajor Imrét nem kímélik a rajongói. A népszerű színművész a minap szembesült vele, hogy az étterme faláról eltűnt szinte minden. Bajornak korábban is voltak hasonló gondjai: kedvenc kalapjait lopkodták le a fejéről a vicces kedvű rajongók.
2009. február 4. szerda 13:59 - Hírextra
Bajor Imrét döbbenetes látvány fogadta a napokban, amikor belépett Kicsihuszár nevű éttermébe: a vendéglő fala teljesen üres volt! Bajor elkeseredésében így kiáltott fel: „Tökön lövöm magam!” Olyan feldúlt állapotba került, hogy felesége nem győzte nyugtatni.

„Nem tartunk Rembrandt- vagy Munkácsy-alkotásokat a falon, a színházi plakátoknak, művészfotóknak és a többi dísztárgyaknak eszmei értékük van, és főként hangulatuk. Megszoktam már, hogy csakis azért viszi el valaki a személyes tárgyamat, hogy aztán elmondhassa: a Bajortól loptam” – fejtette meg a színész a bűntény okát.

Korábban is érték már hasonló meglepetések a közkedvelt színészt. Sőt! Régebben sokkal pofátlanabbak voltak a rajongók. Bajor így mesélt erről: „Köztudott, hogy megszállott kalapgyűjtő vagyok. Nemegyszer előfordult, hogy jártomban-keltemben levették a fejemről az egyik darabomat, és elrohantak vele. Sőt! Még mosolyogva integettek is nekem a saját fejfedőmmel a villamosról. Ám egyszer a tolvaj után futottam, pedig nem vagyok sportos alkat.

Évekig naponta szekíroztam Bodrogi Gyuszit az öltözőben egy különleges, piros selyembélésű kalapjáért. Végre nekem adta, de ezt is lekapta egy srác a fejemről, de utánaszaladtam: ezt ne vidd el! Holnap felveszek egy másikat, erre jövök, és ugyanígy leveheted rólam. Esküszöm, hagyom! A fiú másnap udvariasan bejött a színházba, és adtam neki egyet a gyűjteményemből Bodrogié helyett.”
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását