2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Tanácsadó lett a bukott miniszternőből

Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter jelenleg egy olyan tanácsadó cégnél dolgozik, amelyet az Egészségügyi Minisztérium korábbi szakállamtitkára vezet - írja a szombati Magyar Nemzet.
2009. január 31. szombat 12:15 - Hírextra
Horváth Ágnes jelenleg egy egészségügyi tanácsadó cég, a Health Capital Research and Consulting kiemelt alkalmazottja. A vállalatot Baraczka Mariann vezeti, aki Horváth minisztersége alatt szakállamtitkár volt a tárcánál.

Baraczka Mariann a Magyar Nemzetnek Horváth Ágnes foglalkoztatásával kapcsolatban azt mondta: kevés olyan szakértő van ma az egészségügyben, aki egyszerre orvos is és közgazdász is. A cég által végzett egyik munkához pedig éppen erre a tudásra van szükség - tette hozzá a lap szerint.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nussi63
2009. január 31. 13:53
Aki egyszer odakerül a húsos fazékhoz, nincs az-az úristen, hogy kiessen a kegyekből. Csak végig kell nézni a parlamenti arcokon. Akik kiestek,a parlamenti székekből, azok feljebb buktak -EP-be mondjuk-, de semmiestre sem padlóra kerültek, mint a kisvállalkozók. Pedig ök cseszték el az említett réteg megélhetését. Egyet azért tudni kell, a válság jelei már évekkel ezelött jelentkeztek, csak nem volt sikk róla beszélni. 2002 óta egyre rosszabb, totális leszálló ágban a kereskedelem pl. Nem a mostani válság okozta a sz@rságot, ez már csak hab a tortán.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását