2024. május 18. - Erik, Alexandra

Gyilkos masszőr

Hét nő meggyilkolását vallotta be egy dél-koreai masszőr, akit egy egyetemista lány megölése miatt tartóztattak le a múlt hét végén, de valószínűleg ő gyújtotta rá a házat negyedik feleségére és annak anyjára is.
2009. január 30. péntek 19:58 - Hírextra
A távol-keleti ország egyik "legtermékenyebb" sorozatgyilkosa harisnyával fojtotta meg áldozatait, akiket aztán elföldelt.

A 38 éves Kang Ho-szun, akit egy múlt hónapban eltűnt diáklány megölése ügyében tartóztattak le múlt szombaton a munkahelyén a Szöultól 30 kilométerre délre fekvő Anszan városban, a kihallgatás során bevallotta, hogy hat másik nőt is megölt 2006 decembere és 2008 decembere között.

Négy áldozat elásott holttestét pénteken megtalálták, egy ötödik maradványai már tavaly előkerültek.
A rendőrség a sorozatgyilkost gyanúsítja azzal is, hogy még 2005-ben rágyújtotta a házat negyedik feleségére - akivel mindössze 5 napja volt házas - és annak anyjára, akik a tűzben életüket vesztették.

A férfi tagadja, hogy ő okozta volna a tüzet, amely után tetemes életbiztosítási összeg ütötte a markát.
A tettes szex céljából környékezte meg áldozatait, majd egy pár női harisnyával megfojtotta őket - közölték a pénteki sajtótájékoztatón.

A nyomozók szerint Kang azt mondta nekik, hogy az első gyilkosság után ellenállhatatlan vágyat érzett további nők megölésére.

Áldozatai között az egyetemista lányon kívül három karaokebár-alkalmazott, egy 48 éves háziasszony és egy 52 éves irodistanő van.

Dél-Korea közelmúltjának legvérszomjasabb sorozatgyilkosát, Ju Joung-csult 2004-ben ítélték halálra húsz nő, többségében prostituáltak és tehetősebb idős nők megölése miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását