2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Írást követel az SZDSZ

Az SZDSZ továbbra is kíváncsi arra, hogy készül-e a parlament január 29-i rendkívüli ülésére írásbeli előterjesztés a költségvetés állapotáról és a kormány konkrét terveiről - olvasható a párt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.
2009. január 22. csütörtök 16:06 - Hírextra
Magyarázatként hozzáteszik, hogy Veres János nem vett részt az Országgyűlés költségvetési bizottságának szerdai rendkívüli ülésén, és a pénzügyminiszter távolléte miatt a szabad demokraták ott nem kaptak választ kérdéseikre.

A közlemény kitér rá, hogy miközben a kormány politikai szinten nem képviseltette magát a költségvetési bizottság rendkívüli ülésén, a kormányfő társadalmi egyeztetési sorozatot kezdeményez.

Az írás szerint az SZDSZ-nek úgy tűnik, hogy ahogyan 1998 és 2002 között Orbán Viktort, most Gyurcsány Ferencet kell emlékeztetniük arra: az ország "Nemzeti Csúcsa" a demokratikus felhatalmazással bíró Országgyűlés. A szabad demokraták leszögezik, hogy a társadalmi egyeztetések fontosságát nem kétségbe vonva továbbra is a parlamentben várják a kormányfő konkrét koncepcióját és a kérdésekre adott válaszait.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását