2022. július 4. - Ulrik

Még pár napig titkolózik a Fidesz

A Fidesz néhány napon belül részletesen beszámol szervezeti változásairól - mondta az MTI-nek az ellenzéki párt sajtófőnöke hétfőn.Havasi Bertalan szerint a Fideszben jelenleg zajlik a február 1-től hatályos vezetői átszervezés előkészítése.
2009. január 19. hétfő 13:49 - Hírextra
Mint mondta, az átalakításról néhány napon belül részletes tájékoztatást adnak.Orbán Viktor pártelnök a hétvégén közölte: Deutsch Tamás helyett más lesz a kabinetfőnöke, mivel a politikus biztos helyet kapott az EP-listán. Mint mondta, az egész pártot, az egész szövetséget, az egész szervezetet, beleértve az elnöki stáb munkáját, egészen más rendszerben, más emberekkel fogják irányítani.

A Népszabadság hétfőn azt írta, hogy egy erős elnöki stábot hoznak létre a Fideszben, amely kampányfeladatokat is ellát majd. Ennek élére Szijjártó Péter mostani kommunikációs igazgató, szóvivő kerülhet. A változás nem érinti a pártigazgatóságot, amelyet Kubatov Gábor vezet, az pedig már korábban eldőlt, hogy az EP-választás kampányfőnöke Gyürk András lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását