2024. május 3. - Tímea, Irma

Megszűnik Fábry Showdere?

Fábry Sándor gegcsapata fogyóban van. Az ifjú humoristák már a saját műsorukban a Showder Klubban sütögetik a pecsenyéjüket, így Fábry műsora egyes vélemények szerint egyre inkább ellaposodik.
2009. január 14. szerda 13:00 - Brü
A showman háta mögül folyamatosan kihátráló „csemeték” egyre unalmasabbá teszik az „anyaműsort”- vélik sokan. Sőt az a pletyka is szárnyra kapott az RTL Klub háza táján, hogy a csatorna, ha nem is szünteti meg az az Esti Showdert, de Fábry helyett egy fiatalabb műsorvezetővel képzeli el a jövőt.

Kovács Kristóf, a műsor producere a Bors kérdésére leszögezte, hogy a pletykák alaptalanok, a szóban forgó műsor nem fog megszűnni, sőt most éli igazi virágkorát, a műsor jelenleg a legnépszerűbb adás a kereskedelmi csatornák számára oly fontos „18-49-es” hirdető csoport körében. A műsor Fábryval sikeres, sőt maga Fábry a Showder.

A producer azt azonban nem tagadta, hogy tavasszal egy - stílusában az Esti Showderhez hasonló - műsort szeretnének elindítani, valamelyik ifjú stand up-os vezetésével. Ezzel a csatorna saját berkein belül állítana fel konkurenciát Fábrynak. Kovács szerint a „nagy öreg” szimpatizál a fiatalokkal, sőt támogatja is őket, így értelmetlen konkurenciáról beszélni, különben is az új adás még csak az ötlet fázisában tart. Példaként felhozta Amerikát, ahol egy csatornán belül több egymáshoz hasonló show műsor is fut, akadályok és rivalizálás nélkül.
Forrás: hirextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását