2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hardford utazhat az EB-re

Hadford Katherina nyerte a január utolsó hetében sorra kerülő műkorcsolya Európa-bajnokságra kiírt válogatót, így ő is utazhat Helsinkibe.
2009. január 11. vasárnap 19:04 - Hírextra
A decemberi országos bajnokságon - a várakozásoknak megfelelően - Sebestyén Júlia győzött, ezzel ő automatikusan indulóvá vált. A második helyezett Hadford és a harmadikként záró Pádár Bianka között viszont olyan kicsi volt a különbség, hogy a szakvezetés válogatót írt ki a számukra, hogy a különversennyel döntsék el, melyikük utazhat még a kontinensviadalra.

Jurek Eszter szakágvezető értékelése szerint ezen az összevetésen mindkét korcsolyázó igen indiszponáltan szerepelt, nagyon izgult. Pádár kapott ugyan magasabb technikai pontszámot, de előadásban sokkal jobb volt a több hiba ellenére is Hadford, így 69,93 ponttal megnyerte a válogatót a 61,86 pontra értékelt riválisa előtt.

Az Eb-n Sebestyén és Hadford mellett a férfiaknál Vardanjan Tigran, a jégtáncosoknál pedig a Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin kettős képviselheti a magyar színeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását