2024. május 16. - Mózes, Botond

Az elnök

Az eddig az m2-t felügyelő Kósa Somogyi György irányítja a jövőben a Magyar Televízió (MTV) mindkét csatornáját - jelentette be kedden közleményben a közszolgálati médium.
2009. január 6. kedd 17:23 - Hírextra
Az m1 műsorigazgatóságot 2005 augusztusától mostanáig vezető Pusztay András a jövőben - saját kérésére - tévéfilmek készítésével foglalkozik az MTV-ben - olvasható a közleményben.

A közlés szerint az újságíró és közgazdász végzettségű Kósa Somogyi György 2004 óta vezeti az m2-t, amely ez idő alatt "a Magyar Televízió kulturális és tudományos profilú tudáscsatornája lett".

A több mint három éve intendánskodó - újságíró és politikai szakértői diplomával rendelkező, korábban szerkesztő-riporterként is dolgozó - Pusztay András új megbízását a közlemény szerint indokolja, hogy hamarosan megszületik az a megállapodás, amelyet az MTV és a Magyar Mozgókép Közalapítvány a televíziós és a filmes szakma együttműködésének szorosabbra fűzése érdekében köt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását