2024. április 23. - Béla

Teljes gőzzel nyomulhat a Sopron

A légiósok megérkezésével teljessé vált a bajnoki címvédő és Euroliga-nyolcaddöntőbe jutott MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatának kerete.
2009. január 5. hétfő 12:24 - Hírextra
Az ausztrál Kathleen MacLeod és az amerikai Amber Holt vasárnap csatlakozott a felkészülést már korábban elkezdő társaihoz.

"Az első pár napban próbáltunk egy mini alapozást végezni. A lányok fizikai szintje nem esett vissza, persze majd a mérkőzéseken fog igazán kiderülni, mennyire törte meg a csapatjátékunkat a hosszabb kihagyás. A legfontosabb mérkőzés január végén vár ránk az Euroliga rájátszásában, a kupa- és bajnoki meccseket teljes mértékben a Krakkó elleni nyolcaddöntőre való felkészülésnek rendeljük alá" - mondta Székely Norbert vezetőedző a klub honlapjának.

Az idehaza veretlen zöld-sárgák jövő kedden, Szombathelyen folytathatják menetelésüket az NB I-ben, míg a kontinenssorozatban január 27-én fogadják a lengyel gárdát. A két győzelemig tartó párharc második felvonására három nappal később Krakkóban, az esetleges harmadik találkozóra pedig február 4-én kerül sor Sopronban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását