2024. május 4. - Mónika, Flórián

Gaskó politikus lesz?

Gaskó István szerint nincs az a párt, amelyik eredménnyel tudná felkérni politikai vagy kormányzati szerepre; a szakszervezeti vezető a Népszabadságnak arra a felvetésére mondta ezt, mely szerint ajánlatot kapott egy következő, nem szocialista vezetésű ko
2009. január 2. péntek 13:30 - Hírextra
Én szociáldemokrata értékrendet vallok magaménak, mit keresnék egy jobboldali párt listáján? - tette fel a kérdést Gaskó István. Közölte: az a bajom, hogy a magát baloldaliként meghatározó szocialista párt olyan ultra-neoliberális politikát folytat, ami szerintem összeegyeztethetetlen a baloldali értékekkel.

Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) vezetője a lap pénteki számában olvasható interjúban azt is elmondta: nagy esély van arra, hogy folytassák a karácsonykor felfüggesztett sztrájkot.

Közölte: addig dolgoznak ebben az ügyben, ami el nem érik, hogy teljesítsék a szerintünk jogos és gazdaságilag megalapozott követeléseiket. Gaskó István úgy látja, az elutasítás mögött a miniszterelnök politikai bosszúja áll, az egészségbiztosítás privatizációja elleni tiltakozásban játszott vasutasszerep miatt.

Gyurcsány Ferenc megüzente, hogy ne is számítsunk követeléseink teljesülésére. Úgy látjuk tehát, hogy politikailag akadályozzák a megállapodás létrejöttét a vasúttársasággal - fejtette ki Gaskó István.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

lopicigazsi
2009. január 2. 15:01
Hát, nagyon úgy néz ki, hogy ez egy belépő a politikusi körbe... www.afal.hu
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását