2024. május 5. - Györgyi

Csak magával akar foglalkozni Mester Tamás!

Zsűrizés a Megasztárban, lemezek, filmek és még egy musical is – Mester Tamás nem kímélte magát mostanában. A rocker pont ezért szeretne végre saját lemezére összpontosítani, ez 2009-ben talán sikerül is neki.
2009. január 2. péntek 13:39 - Gedei Szilárd
Mester Tamás megpihen egy kicsit. Teheti, mert bizony eléggé elfáradt: 2008-as munkáit még felsorolni is alig tudta a Hírextrának adott interjújában. Ráadásul egy ideje már saját lemezének munkálatait is hanyagolja, de mint mondta ennek 2009-től vége.

Őszintén szólva elfáradtam egy kicsit, de inkább amolyan jóleső fáradság ez. Befejeztünk egy lemezt a Jack Jack-kel, és egy nagyjátékfilmet is készítettünk idén Az igazi rocksztár az első próbán meghal címmel. Aztán ott volt a Casanova musicallemez angolul, meg persze ott volt még a Megasztár is. Tehát elég sűrű volt az évem, most úgy érzem, hogy csak saját magamra szeretnék koncentrálni.



Ha egy eseményt kellene kiemelni 2008 sűrű programja közül, akkor melyik lenne az?

Nem tudok egyet kiemelni, mert annyira különböző munkáim voltak, különböző szempontok szerint más-más kerülne a lista elejére.

Ennyi munka mellett a magánéletre is jutott ideje?

A magánéletem egy nyitott könyv, de egyszerűen nem tudom szétválasztani a szakmától, mert annyi dolgot csinálok mindig egyszerre, hogy lehetetlen lenne. De jövőre ezen változtatni fogok, hogy jusson egy kis idő másra is.

Ezek szerint 2009-ben visszavesz a tempóból?

Mondhatjuk így is. A saját lemezem készítése mellett azonban arra mindenképpen szakítok majd időt, hogy a megasztáros srácok pályájának alakulását figyelemmel kövessem. Van néhány énekes, kikkel szívesen készítenék dalt, de a már említett Mester Tamás lemez csak a sajátom lesz.

2009-ben lesz esetleg olyan esemény, melyet már most nagyon vár?

Ha arra céloz, hogy megjelenik-e a az ominózus lemez jövőre, akkor azt kell, hogy válaszoljam: nem biztos. Sokan rágják a fülemet, hogy most kellene kihasználnom a Megasztár zsűrijében megszerzett ismertséget és minél előbb ki kellene adnom a korongot, de nem akarom elsietni. Nem érzem azt, hogy nekem feltétlenül fejet kellene hajtanom az ilyen megfontolások előtt.

A rajongóknak azonban kár lenne az izgalomért: Mester Tamás előbb vagy utóbb mindenképpen ki fogja adni szólólemezét. Csak most – érthetően – elfáradt egy kicsit. Hiszen tudják, az igazi rocksztár az első próbán meghal.

Nem is beszélve a koncertekről.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bocs
2009. január 2. 16:51
Minnél előbb jöhet a család.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását