2023. április 1. - Hugó

Gyilkosok fekete napja

Rövid időn belül három gyilkosság gyanúsítottját is elfogták; a váci, a monori és a csévharaszti emberölés elkövetőit őrizetbe vették - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel szerdán.
2008. december 3. szerda 17:02 - Hírextra
Vácott még múlt péntek éjjel egy késsel ölte meg élettársát egy 33 éves férfi, majd társával elmenekült. Őt a rendőrség rövid időn belül elfogta, míg 28 éves társát körözés után a balassagyarmati rendőrség fogta el - mondta Beluzsárné Belicza Andrea.

(Vácott hétvégén egy 62 éves férfit is meggyilkoltak családi házában, rendőrség még keresi az elkövetőt.)

A sajtóügyeletes közlése szerint elfogták viszont azt a 23 és 33 éves gyanúsítottakat, akik a Pest megyei Monoron egy családi ház udvarán öltek meg egy 80 éves asszonyt. A két, szintén monori gyanúsított részletes beismerő vallomásukban elmondták: a villanyórát lekapcsolták és az udvarra kilépő idős asszonyt hátulról leütötték, majd a házból műszaki cikkeket, festményt, porcelán étkészletet és arany ékszereket tulajdonítottak el.

Az idős hölgy a fejére mért ütés következtében vesztette életét még vasárnap éjjel. Holttestét a szomszédok fedezték fel az udvaron másnap reggel. A gyanúsítottak ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt indult eljárás.

Múlt pénteken Csévharaszton egy kocsmai tömegverekedés közben olyan súlyosan bántalmaztak egy nagykőrösi férfit, hogy az a helyszínen meghalt. Azt a férfit, aki halálos ütést mért egy sörpaddal a nagykőrösi férfira, őrizetbe vették emberölés gyanújával, három másik férfit pedig garázdaság miatt vonnak eljárás elé.A három gyilkossági ügyben a rendőrség kezdeményezi a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását