2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Elnyűtt esték

A szinésznő igencsak nyúzottnak látszott, mikor kedd este New Yorkban látták, amint megérkezett a Gerald Schoenfeld Színházhoz.A híresség állapota valószínűleg a Hálaadás előtti zsúfolt hétnek köszönhető.
2008. november 26. szerda 19:20 - Molnár Miklós
Este hét környékén, kivételesen lánya, Suri nélkül látták a "Go" színésznőjét, amint testőrével éppen az "All My Sons" bemutatójára tartott.

Más hírek szerint Katie férje, Tom Cruise nem rég ajánlott fel egy mélyinterjút a Britain's Daily Mirror-nak, főként az Oprah-showban "bemutatott" rendkívül furcsa viselkedése miatt. Úgy véli, hogy Brooke Shields mondókája rendkívül sértő volt, és ezt a helyzetet lehett volna sokkal megfelelőbben is kezelni.

Az "Eyes Wide Shut"-ból is ismert színész azt mondta: "Vannak dolgok, amiket jobban is csinálhatnék. Ezt a dolgot jobban is kezelhettem volna."

Mindazonáltal Cruise úgy érzi, hogy a durva kritika segített abban, hogy megerősítjön a családja. "Nagyon meglepődtem a kritikán, de közelebb hozott minket egymáshoz. Katie és az én teljes családomat. Ezek kemény és egyáltalán nem örömteli dolgok, de Kate egy nagyon erős és megbízható nő. Végig fogja csinálni."
Forrás: celebrity-gossip.net
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását