2024. május 18. - Erik, Alexandra

Nemzeti szocdemek az SZDSZ-ről

A "négyigenes" népszavazás és a taxisblokád megszervezése volt a csúcs a párt életében. Az SZDSZ-nek az utóbbi, törvénytelen és minősíthetetlen akcióban betöltött szerepe, mely akár véres eseményekké is fajulhatott volna, önmagában is elegendő, hogy a pár
2008. november 24. hétfő 07:49 - Hírextra
Sok esetben adta tanújelét ez az izgága társaság, hogy olyan politikai módszerekkel kíván élni, melyek az európai demokráciákban ismeretlenek. A Szabad Demokraták ügyeket kreálnak, hazudoznak ("hordózás", Hanákné-ügy, stb.) és folyamatosan provokálják a magyarságot (Eörsi Mátyás: "aki ma Nagy-Magyarországról álmodozik, az vagy elmebeteg, vagy gazember, vagy mind a kettő".)

Ez az erőszakos társaság a totális állam megvalósítására törekszik: a polgári államhatalomnak az élet minden területére (oktatás-irányítás, egészségügy, pénzügyek, gazdaság, stb.) kiterjedő korlátlan diktatúráját akarja megvalósítani, a törvényesség látszatát keltve média-hatalma segítségével. Az SZDSZ "biológiai hadviselést" folytat a magyar nemzet ellen, erre utal családpolitikájuk, s a puha drogok legalizálásának követelése, uszítják a cigányokat, miközben semmit sem tesznek felemelkedésük érdekében, a homoszexuálisokra, a deviánsokra építik megmaradásukat, s a társadalom különböző csoportjait szembe állítják egymással (a romát a magyarral, az orvost a beteggel, a diákot a tanárral, a baloldalit a jobboldali kötődésűvel.)

Az SZDSZ magára maradt! Ez a párt mindenkit elárult, még saját tagjait, táborát is, egykori politikai ellenfelét, az MSZP-t – mai egyetlen szövetségesét –, ha érdeke úgy kívánja habozás nélkül lejáratja.

A szabaddemokraták egy törpe kisebbség érdekeinek képviseltére szerveződött magánpárt. Támogatottságuk már alig mérhető, bizton állíthatjuk, hogy a legközelebbi választásokon a polgárok megvonják tőlük szavazataikat, s a jövőben csak füstös, belvárosi kávéházakban folytathatják káros tevékenységüket.

KIADÓ: NEMZETI SZOCIÁLDEMOKRATÁK
Szilvásy György
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását