2024. május 6. - Ivett, Frida

Nyaralóktól csalt ki pénzt egy nő

Nyaralóktól csalt ki előleget, de a lefoglalt szállást nem biztosította számukra egy kaposvári nő, aki interneten hirdetett belföldi és külföldi nyaralási lehetőségeket - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.
2008. november 21. péntek 10:22 - Hírextra
A kaposvári rendőrkapitányság gazdaságvédelmi alosztálya 37 rendbeli csalással gyanúsítja a nyaralni vágyókat megtévesztő nőt, aki elismerte a bűncselekmények elkövetését - olvasható a közleményben.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanútlan sértettek átutalták a foglaló összegét a nyaralást hirdető nő számlájára, ám az érkezéskor azzal szembesültek, hogy a megnevezett nyaralók tulajdonosai nem állnak kapcsolatban a gyanúsítottal. A becsapott ügyfeleknek más szálláshely után kellett nézniük és a pénzüket is elvesztették.

Az ügy szabadlábon védekező gyanúsítottja néhány ezer forinttól több tízezer forintig terjedő összegű foglalót kért, s ezzel összesen több százezer forintot csalt ki a károsultaktól 2006-ban és 2007-ben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását