2024. április 28. - Valéria

MMA világbajnoki meccs a Körcsarnokban

A küzdősporté a főszerep szombaton a budapesti Körcsarnokban, ahol Super Grand Prix elnevezéssel MMA-gálát rendeznek, melynek csúcspontja Németh Gábor és az amerikai Gary Goodridge közötti világbajnoki címmérkőzés lesz.
2008. november 20. csütörtök 14:12 - Hírextra
Az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a 2x5 perces mérkőzés a rangos King of the Ring szervezet szupernehézsúlyú trónjáért folyik majd.

Németh "Tatár" Gábor nem véletlenül jutott ekkora lehetőséghez, hiszen ő a szervezet Európa-bajnoka. Goodridge ugyanakkor valóságos fogalom a sportágban. Az amerikai harcos az MMA bajnoki címek mellett K-1-ben is csúcsra jutott már korábban, 2005-ben megnyerte például a Las Vegas-i Grand Prix-t.
Goodridge, aki a sajtótájékoztatón magyarul is beszélő edzőjével jelent meg, tudatta, hogy remek formában van. Az amerikai sportoló nehéz mérkőzésre számít, de biztos a sikerében. "Fel kell kötnöd a gatyád ellenem" - mondta riválisának csütörtökön.

A gála másik csúcsmeccsén Karacs Attila, a K-1 Magyar Nagydíj győztese az ötszörös thaibox-világbajnok, szintén amerikai Jeff Forddal csap össze. A két nagyszerű versenyző 3x3 perces thaiboxmérkőzésen méri össze tudását, szintén vb-címért.

A szombat esti eseményen több más izgalmas mérkőzést is rendeznek, így a felvezető programban nemcsak MMA- és thaibox-, hanem profi ökölvívó-mérkőzésekre is sor kerül.

A gála médiafelelőse, ifj. Perutek János elmondta, hogy a jegyek több mint fele már elővételben elkelt, és szinte biztosan telt ház, 2200 néző tekinti meg az összecsapásokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását