2024. április 29. - Péter

Új időszámítás a Fideszben

Egyhangúlag, hét igen szavazattal határozott a Fidesz országos választmányának elnöksége a fóti szervezet feloszlatásáról és újjászervezéséről; az indoklás szerint a helyiek működése súlyosan sértette a párt érdekeit, jó hírét - írta szerdai számában a Ma
2008. november 19. szerda 09:03 - Hírextra
Az újság információi szerint elsősorban a fóti pártelnök nyilatkozatai és magatartása váltotta ki a döntést, mivel Móczár Béláné többször botrányosan viselkedett, fenyegetőzött, hangoskodott a testületi üléseken. Nem akadályozta meg a frakció kettészakadását, majd azt követően, a megmaradt képviselőcsoportban, férjével és Magyar Eszterrel rendszeresen a szocialistákkal együtt szavazott.

A frakció tagjainak útjai egy éve váltak végérvényesen szét, amikor a szocialisták kezdeményezésére Móczárné és társai támogatták az új egészségház projektet.

A Fidesz választmánya a fóti szervezet újjászervezésével Dióssi Csaba választókerületi elnököt bízta meg. Bartos Sándor alpolgármester a Magyar Hírlapnak elmondta, hogy az általa alakított polgári frakció Móczárné távozása után kész visszatérni a Fideszbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását