2024. április 29. - Péter

Az MDU is megszólalt

....el kellene gondolkodni azon is, hogy a demokrácia írott és íratlan illemszabályait, minden érdekelt félnek kellő önmérséklettel be kellett volna tartani, ....
2008. július 8. kedd 07:42 - Hírextra
A Magyar Demokratikus Unio közleménye a július 5-i eseményekkel kapcsolatosan

Elhatároljuk magunkat a demokrácia rendje ellen irányuló utcai, rasszista cselekedetektől.

Azokat a személyeket és pártokat kellene felelőssé tenni, akik kivitték a politikát az utcára, ezáltal ártatlan magyar emberek akarva akaratlanul is sérülnek. Korábban már kinyilvánítottuk azon véleményünket (2006. szeptember, és október eseményei kapcsán), hogy ez nem vezet sehová.
Az események értékelése közben talán el kellene gondolkodni azon is, hogy a demokrácia írott és íratlan illemszabályait, minden érdekelt félnek kellő önmérséklettel be kellett volna tartani, mellyel az így kialakult helyzet megelőzhető lett volna. Tanulságként esetleg annyit még érdemes hozzáfűzni, hogy több toleranciára és odafigyelésre lenne szükség a magyar közéletben és a társadalomban is.

Sajnáljuk, hogy a megosztottság miatt, a gyűlölet csírája már egyre több ember szívében és lelkében megfogant. Megjegyezzük, megítélésünk szerint a politikai etikett azt kívánná, hogy a felesketett magyar politikusok ne vegyenek részt ilyen rendezvényeken, főleg ha nem meghívottak.
Könnyű a rendőrséget hibáztatni, mikor az érintettek demokratikus jogainak figyelembevétele mellett a törvényes rend betartatását is biztosítania kell. Könnyebb lenne a rendőrség feladata, abban az esetben, ha a törvények nem mondanának egymásnak ellent. Ideje lenne, ha a magyar országgyűlés nem csak az EU-nak akarna megfelelni, hanem a magyar törvényekkel is foglalkozna, felülvizsgálná és harmonizálná azokat, ezzel elfogadható állapotot teremtve, az ország valamennyi lakosa számára.

Magyar Demokratikus Unio Politikai Párt elnöksége

Kiadó: Magyar Demokratikus Unio MDU
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

igazmondó
2009. január 20. 01:28
Ilyen és ehhez hasonló beszélgetések folynak az MDU vezetőjéről. És még ez a szar alak akar a harmadik erő vezetője lenni?

Tisztelt Veszprém! Volt a társaságában már olyan ember is aki felautózott vidékről csőre töltött puskával ,de mire ide ért pest közelbe ,lebeszélte magát az egészről,pont úgy mint ahogy a viccben ,mikor a nyuszi elindul az erdő másik végébe a macihoz,hogy kölcsönkérje annak fűnyíróját, de mire odaért megfordult és haza ment, dolga végezetlenül. De ebben az esetben már sokan fenik a kaszát és egyszer majd csak lecsap vele valaki,hiszen látható,hogy ezt a tetvest másképpen nem lehet megállítani,vagy szarrá ütni a fejét úgy hogy még a saját seggét se tudja segítség nélkül kitörölni!

Pedig már áll neki a zászló csak még nem akadt össze azzal az emberrel aki ezt meg is teszi." De ami késik az nem halad" szoktam mondani. A "Törvény becses őrei meg addig védik a seggét mig póstán egy nagy adag szart lenyakazva meg nem kapnak. És akkor lesz majd nemulass lesz ám majd egymásra mutogatás,meg bűnbak keresés, főleg ha még meg is spékelik egy kis adalék tetűkkel akik a közvetlen környezetében vannak ,akik nélkül semmire se menne ez a szerencsétlen pszihopata tetű. Tettes meg ugyan már, majd lekiismeretes nyomozás után kreálnak egy faszt akit fel lehet áldozni,mert az igaziról lövésük sem lesz,mert annyi ellensége van Urbán -Szabónak,hogy rendőr legyen a talpán aki ezt követni tudja!
igazmondó
2009. január 19. 10:54
Miért nem az ilyeneket lövik fejbe, miért olyanokat bántanak mint a csepeli iskola igazgató és halott társát. Hogy lehet,hogy senki sem meri felelősségre vonni ezt az őrültet? Tisztelt Drazsé bece névre halgató ,részemről egy cseppet sem tisztelt miniszter úr. mi maga és a hivatala talán strucctól származnak? Mikor veszik már észre,hogy a nemtörődömségükkel mibe keverik az országot? Úgy látszik itt valóban csak a sokat szidott sajtó ereje fog számítani,mert előbb utóbb kikerülnek a nagy nyilvánosság elé azok a piszkos dolgai ennek a szemét mocskos embernek,és azok neve is akik a mai napig a politikai élet nagyjai közül támogatta és támogatja! Lehet a sajtót ugyan cenzurázni de van más médium mihez oda sem tudnak majd szagolni,mikor meg már tehetnék már késő és csak kizárólag a felelősségre vonásuk marad a számukra és a magyarázkodás. Egymás torkát fogják elvagdosni csak ,hogy mindenki mentse az irháját. Az idő nindent megold ha nem tetszenének tudni! És van még egy olyan fórum,ez pedig a nemzetközi médiumok ,kiknek a tudomására hozva a fent leírt tényeket ,bizony magyarázattal fognak tartozni az ilyen Urbán-Szabó László félék,és nem hinném,hogy akkor lenne aki megvédené ezt a "Napóleon szindrómás pszihopatát, és akkor a nemlétező Izraeli kapcsolatait is feldughatja magának, viszont az is tény ,hogy a kint élő nagyobbik fia és annak családja éhen fog halni ha apucit lefogják. Neki ennyi és nem több a kinti kapcsolatai,ez is csak az ő agyszüleménye,hogy őt a Zsidó poitikusdok pénzelik. Ő itthon azért lop csal eladja mindenkinek magát,csak hogy nagy pénzekhez jusson,mert kell a drága volt bűntársának akit a világ rendőeség is keres, ahhoz,hogy ne haljanak éhen !
Igazmondó 2
2008. december 10. 14:33
És azt is biztosan tudom, hogy nem rendelkezik diplomával, bár nekem úgy mutatkozott be: DR Urbán Szabó László Úr!
Aztán kölcsönkért....egy keveset
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását