2024. május 2. - Zsigmond

Drogba eltiltással ünnepli visszatérését

Másfél hónapos kihagyás után felemásan sikerült Didier Drogba visszatérése, miután gólja ellenére kiesett az angol Ligakupából csapata, a Chelsea, ráadásul egy meggondolatlanság miatt valószínűleg eltiltás vár rá.
2008. november 13. csütörtök 08:58 - Hírextra
Az elefántcsontparti támadó a 27. percben szerzett vezetést a londoniaknak, s a lelátó előtt ünnepelte gólját, amikor egy feléje dobott pénzérmét visszahajított a közönség soraiba.

A szövetség a meccs után jelezte, hogy vizsgálatot indít az ügyben, s valószínűleg megbünteti Drogbát. Legutóbb hat éve történt ugyanilyen eset Angliában, akkor a liverpooli Jamie Carragher tett hasonlót, ám őt azonnal kiállította a játékvezető, majd három mérkőzésre eltiltották.

"Csak ünnepelni akartam a gólomat, amikor éreztem, hogy valami nekem csapódik. Sajnos meggondolatlan voltam, és visszadobtam a lelátóra az érmét. Nagy hibát követtem el, amiért elnézést kérek, remélem, senkit nem sebesítettem meg" - mondta Drogba.

A Chelsea egészen a 70. percig vezetett, amikor a Burnley kiegyenlített, majd büntetőpárbajra került sor, melyet a kiscsapat 5-4-re megnyert.A Ligakupa 4. fordulójának rangadóján a Tottenham 4-2-re győzött a Liverpool ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását