2024. április 28. - Valéria

A Real kiesett a Király Kupából

Újabb nagy pofont kapott a Real Madrid labdarúgócsapata, mely óriási meglepetésre csak egy góllal nyert a harmadosztályú Real Union ellen a Spanyol Király Kupa negyedik fordulójának visszavágóján, és kiesett.
2008. november 12. szerda 08:31 - Hírextra
Az utóbbi időben gyengén játszó fővárosi sztárcsapat ezúttal is elsősorban védekezésben nyújtott értékelhetetlen teljesítményt, így fordulhatott elő, hogy a vendégek három gólt szereztek a Santiago Bernabéu Stadionban és 6-6-os összesítéssel, idegenben lőtt több góllal jutottak - a madridiak helyett - a nyolcaddöntőbe.

"Real-szégyen a Bernabéuban" - minősítette főcímében a legnépszerűbbnek számító spanyol sportnapilap, a Marca a királyi gárda pályáján történteket.

"A Real Unión kiverte a Madridot a Király Kupából egy olyan estén, amely úgy vonul majd be a történelembe, mint az egyik leghatalmasabb szégyen, amelyet megélt a Bernabéu" - írta az újság. "Eneko Romo 90. percben esett gólja semmissé tette Raúl mesterhármasát és Bueno találatát, amely az első volt tőle a blancók szerelésében. A baszkok hőstettet hajtottak végre, amely nagyon is érinti Bernd Schustert."

Ez utóbbi megjegyzés arra vonatkozik, hogy már a kedd esti meccs előtt erősödött a közvélekedés: a Real német vezetőedzője alatt inog a kispad. A szakvezető ugyanakkor nem félti állását, legalább is nyilatkozata ezt sugallja:

"A csapat hozzáállásával nem volt semmi gond, mindenki futott, hajtott, de túl sok lehetőséget adtunk a riválisnak. Ugyanakkor fogalmam sincs, mért kapunk mostanság annyi gólt. Ami engem illet, nem aggódom amiatt, hogy folytathatom-e a munkámat a Real Madridnál, bár megértem, ha másoknak vannak kételyei a csapattal és velem kapcsolatban" - jelentette ki a mérkőzést követő sajtótájékoztatóján a látszólag teljesen nyugodt Schuster.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását