2024. május 3. - Tímea, Irma

Játékok a bádogperselytől a textilbábukig

"Gömbölyű és gyönyörű, csodaszép és csodajó, nyitható és csukható, gomb és gömb, gyöngy és gyűrű" - Kosztolányi A játék című verséből idéznek a november 16-i Wasárnapi Művészpiac szervezői. Ezen a napon ugyanis a karácsony közeledtével a játékoké lesz a f
2008. november 11. kedd 20:35 - Hírextra
Az ősz utolsó vasárnapi művészpiaca a játék jegyében telik: lesz tervezői kiállítás, érdekes "zenei szetteket" lehet hallgatni, különleges design játékokat és kézműves "kütyüket" lehet vásárolni. Minden eddiginél több látogatóra számít a mindig népszerű gyereksarok.

A Best of WAMP válogatást is megrendezik, kölcsönvéve a legjobb designerektől néhány értékes darabot.

A vasárnapi művészpiacra és az ott látható tárgyakra általában a színes, játékos látásmód a jellemző. Ezúttal a jópofa játékok a főszereplők, amelyeket sajátos zenei aláfestés kísér: DJ Kilbert és DJ Case - lollipop partik és japán zenék nagy szakértői - szolgáltatják majd a hangulatjavító muzsikát.

Kicsiknek szóló kreatív sarok, design könyvstand és koktélbár egészíti ki a nemezből, textilből, pamutból, rongyból, plüssből varrt puha játékfigurák, magyar, egyedi készítésű trollok, manók és nosztalgia tárgyak kínálatát.
A belépés ingyenes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását