2024. április 25. - Márk

Maria Carey több bőrönddel érkezett mint ahány napig maradt

Három napra érkezett Európába Mariah Carey, az amerikai popdíva - több mint két tucat bőrönd társaságában.A 38 éves énekesnő és kísérete Londonban kezdi a programot - az X Factor énektehetség-kutató tévéműsor vendége lesz szombaton -, majd Monacóba utazik
2008. november 7. péntek 15:53 - Hírextra
A pénteki Daily Mirror képes beszámolója szerint úgy tűnik, hogy Mariah a teljes háztartást elhozta a háromnapos kiruccanásra: repülőgépéről összesen 27 nagyméretű bőröndöt pakoltak ki, majd be a Heathrow repülőtér kijáratánál várakozó limuzinokba.

A londoni napilap fotóin két hordár küszködik a púpozottan megrakott kerekeskocsikkal.
Az útiköltségen belül azonban valószínűleg a túlsúly volt a legkisebb tétel. A sztár és kísérete első osztályon repült, és a legdrágább londoni szállodában, a Dorchesterben lakik, amelynek egy-egy lakosztálya kétezer fontba (660 ezer forintba) kerül éjszakánként.

Mariah Carey az X Factor producereit is megdolgoztatta: csak úgy vállalta a fellépést, ha a stúdióban egy teljes emeletet elkülönítenek neki, mobil öltözője és a stúdió bejárata közé pedig fedett átjárót kellett építeni.

Az énekesnő a szombati londoni fellépés után magánrepülőgéppel utazik Monacóba, ami a World Music Awards rendezőinek 10 ezer fontjába kerül - írta a pénteki Daily Mirror.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását