2024. május 13. - Szervác, Imola

Maradona dolgozik

Elhanyagolt luxusautóhoz hasonlította hazája labdarúgó-válogatottját Diego Maradona, akit kedden neveznek ki argentin szövetségi kapitánnyá.
2008. november 1. szombat 13:31 - Hírextra
"Olyan a csapatunk, mint egy koszos Rolls-Royce, meg kell tisztítani" - jelentette ki a szövetség Buenos Aires-i központjában tartott egyeztetés után a 48 éves legenda, aki közzé tette stábjának névsorát is. Eszerint a korábbi szakvezető Carlos Bilardo mellett két, 1986-ban játékosként (hozzá hasonlóan) világbajnok klasszis segíti majd őt Jose Luis Brown és a Pekingben tanítványaival olimpiai bajnok Sergio Batista személyében.

A tanácskozást követően néhány órával - korábbi terveivel ellentétben - az "isteni Diego" máris elindult európai játékosmegfigyelő túrájára. Angliában Carlos Tevez (Manchester United) és Javier Mascherano (Liverpool) teljesítményére kíváncsi, majd Olaszországba, Németországba és Spanyolországba repül, hogy élőben lássa Juan Pablo Carrizót (Lazio), Nicolas Burdissót (Internazionale), Martin Demichelist (Bayern München), Sergio Aguerót (Atlético Madrid), Gabriel Heinzét (Real Madrid) és Lionel Messit (FC Barcelona).
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását